Vår värme - Din trygghet
Produkter

Shuntautomatik

Automatisk reglering av inomhustemperaturen.

Automix 10


AUTOMIX 10 är en avancerad, utetemperaturstyrd shuntautomatik för vattenburen värme i radiator- och golvvärmeanläggningar. AUTOMIX 10 mäter ständigt framlednings- och utetemperatur och reglerar shuntventilen så att värmesystemet alltid har den framledningstemperatur, som motsvarar rådande värmebehov i byggnaden. Den kompakta shuntautomatiken är utrustad med minimal- och maximalbegränsning av fra...
Läs mer

Automix 20


Kompakt shuntautomatik avsedd för radiator- och golvvärmesystem med inställningsmöjligheter för max/min framledningstemperatur och nattsänkning. Temperaturinställning görs enkelt med vredet på rumstermostaten. Installationen är mycket enkel tack vare färdiga stickkontakter på alla kablar som ansluts.
Läs mer

Automix 30


Utetemperaturstyrd shuntautomatik för radiator- och golvvärmesystem som kan kompletteras med en rumsgivare. Justerbar max/min framledningstemperatur och quartsur för nattsänkning. Installationen är mycket enkel tack vare färdiga stickkontakter på alla kablar som ansluts.
Läs mer

Automix CT/CTR


AUTOMIX CT är en elektronisk reglerautomatik för konstant hållning av vattentemperaturer. AUTOMIX CT passar alla shunt och fördelningsventiler. AUTOMIX CT är enkel att installera både på nya och redan befintliga anläggningar. Temperaturen kan styras mellan 20°C - 80°C.
Läs mer