Vår värme - Din trygghet
Produkter

Ventiler

Avluftare


Automatisk avluftningsventil för max 10 bars tryck med 10 mm anslutning.
Läs mer

Backventiler


Trevägs backventil för användning i ackumulatorsystem. Ventilen är försedd med en klaff som är upphängd i silicongummi. Ventilen öppnar mycket lätt vid självcirkulation i en riktning men motverkar cirkulation i andra riktningen. När flödet från en pump strömmar mot klaffen hålls den helt stängd.
Läs mer

Kulventiler


Avstängningsventil för vätskor. Kulventil i mässing. Förkromad kula med sätesringar. Röranslutning med invändig/invändig gänga. Ingår i våra tankpaket. 
Läs mer

Shuntventiler


Shuntventiler används till att reglera värmen i ett hus eller för att styra ett flöde i rätt riktning t.ex. en returledning som skall vara möjlig att ansluta till två olika ställen.
Läs mer

Temperaturbegränsare


Termisk temperaturbegränsare för nödkylning av pannor. Säkerställer att pannan aldrig går över 100°C.
Läs mer

Termiska ventiler


Termiska ventiler används t.ex. som varmhållningskrets i ett ackumulatorsystem. Genom två av portarna strömmar hela tiden hett vatten som påverkar en termisk insats vilken öppnar den tredje porten och "shuntar" med en aning kallt vatten. Ju högre inloppstemperaturen är desto mer kallt vatten blandas in. Ventilerna finns med flera öppningstemperaturer beroende av användningsområde och placering av ...
Läs mer