Vår värme - Din trygghet
Produkter

Produkter

Miljövänlig uppvärmning för villa eller hus

Vi på Baxi erbjuder många olika produkter för uppvärmning av villa eller hus. Alla våra produkter hör till det absoluta toppskiktet på marknaden vad gäller kvalitet, effektivitet och miljövänlighet.

Vi har pannor som klarar både ved, pellets eller olja. De pannor som har minst miljöpåverkan och är mest kostnadseffektiva är våra vedpannor, med Svanenmärkta Solo Innova som vårt flaggskepp. Våra vedpannor har upp till 91% verkningsgrad och är både enkla att handha och har lång livslängd.

För att lagra värme från eldningen använder man ackumulatortankar. Med en väldimensionerad ackumulatortank behöver man bara elda en gång per dag och ändå ha varmt hemma och gott om varmvatten för hela dygnet. Vi erbjuder flera både isolerade och oisolerade ackumulatortankar samt expansionskärl.

Solvärme är det absolut mest miljövänliga alternativet för att värma upp hus eftersom det inte har någon löpande miljöpåverkan. Det har inte heller någon löpande kostnad, när väl solvärmen är installerad kostar varje kWh 0 kr. Vi har både plana solfångare och vakuumsolfångare som både är mycket effektiva.

Pelletsbrännare kan installeras i befintliga pannor eller tillsammans med en ny modern panna. I båda fallen kommer värmen bli betydligt billigare och miljövänligare än med en gammal oljebrännare.

För att få både värme och extra mysfaktor hemma kan man installera en kamin. Vi har både pelletskamin och braskamin i flera olika utföranden och designer. Fristående, inbyggd, modern, retro eller gammeldags känsla - vi har alla varianter!

Solvärme

Kamin